Projecten

Van planning tot productie: creatief projectmanagement met aandacht voor marketing en communicatie

GrAsp & Captivate

Projectmanager, Producer
& Social Media Manager

Augustus 2022 - heden

Bij Grasp & Captivate kruip ik in de rol van projectmanager, producer en social media manager. Ik ben de spin in het web en zorg ervoor dat de projecten goed verlopen.

Verder houd ik me bezig met communitybuilding en redactionele en productionele activiteiten voer ik ook graag uit.

Projecten:
– Captains of Cleaning (in opdracht van i-team Global)
– Kompas in Vooruitgang (in opdracht van JAJO)

GRASP & CAPTIVATE (voorheen Stage Content)
Your brand publishing agency. Wij helpen merken uitgevers worden van hun eigen merk door strategie, journalistieke expertise en creativiteit samen te brengen. Met expertise in geschreven content, videoseries, televisieprogramma’s, hoogwaardige podcastseries,sociale media en online marketing.

Open KAart (S6) - Robbert Rodenburg

Producer

februari - april 2023

Voor het zesde seizoen van de populaire serie “Open Kaart” van Robbert Rodenburg heb ik de productie voor mijn rekening genomen. 

We hebben een mooi resultaat geboekt: nieuwe afleveringen met toffe gasten en interessante gesprekken als gevolg.

Just Masterpieces

Just Masterpieces

marketing & communicatie

Februari 2022 - maart 2023

Bij Just Masterpieces voerde ik verschillende marketingcommunicatie activiteiten uit. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van social media accounts, het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes of het verwerken van aanpassingen op websites en designs.

Bij Just Masterpieces vinden wij dat iedere professional zoveel mogelijk tijd moet overhouden om zijn of haar expertise uit te oefenen en daarmee zoveel mogelijk klanten te helpen. De expert doet waar hij/zij goed in is en wij doen waar wij goed in zijn; middels de juiste marketing helpen bij het behalen van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Want uiteindelijk is marketing een middel om doelen te behalen.

Just Masterpieces heet nu ‘Het Marketing Lab‘. 

Talpa Network

Redacteur en producer

Februari 2022 - januari 2023

In opdracht van Hart van Nederland signaleerde ik het nieuws en opmerkelijke momenten in de meest uiteenlopende media (tv-programma’s, online kanalen). Hierbij selecteerde ik de relevante fragmenten (video en audio) en maakte daar korte overzichten van, zodat Talpa Network nieuwslezers en redacteuren van radio-, tv- en online merken daar direct mee aan de slag konden.

Hart van Nederland is een Nederlands nieuws- en actualiteitenprogramma van SBS6. In de uitzendingen staan landelijk en regionaal nieuws centraal.

Hart van Nederland
EYK Tree

EYK TREE

Marketing & Communicatie

juni - november 2021

Het uitvoeren van marketingcommunicatie werkzaamheden voor
– Babylon Daken
– Snippey
– JURR
– YntemaKeizer
– SYSTO Professionals
– EYKADEMY
– Mindyourmatch

Matt sleeps

assistant producer

oktober 2021

Voor de allereerste tv-commercialproductie van Zember Films heb ik meegeholpen als Assistant Producer. Ik zorgde ervoor dat alles soepel verliep door de productie te coördineren, problemen op te lossen, en administratieve taken op me te nemen.

Wolter Kroes x Stuk - Viva Hollandia 2021

Assistant Producer & HSO

mei - juni 2021

Voor deze productie heb ik de rol van Assistent Producer & HSO vervuld. 

Met oog op het EK 2021 steekt Wolter Kroes zijn grote hit ‘Viva Hollandia’ in een nieuw jasje. Samen met STUK geeft de zanger het liedje een extra boost. Het origineel komt uit 2006, maar werd twee jaar later pas echt een grote hit dankzij een EK-voetbalversie. Nu, in 2021, komt Wolter met een nieuwe versie in samenwerking met STUK. Hij heeft voor deze samenwerking gekozen omdat hij het nummer voor een nieuwe generatie uit wilde brengen.

STUK & ANTOON - Op mijn level

Assistant Producer & HSO

april - mei 2021

Voor de videoclip van STUK & Antoon genaamd “Op Mijn Level” heb ik de rol als Assistent Producer & HSO op me genomen.

Korthom, Teenmag, Spaze
Onderdeel van Swipe Publishing

KORTHOM, TEENMAG & SPAZE

Marketing, communicatie, redactie en mediaproducties

februari 2020 - juni 2021

Vanaf juli 2024 vallen deze merken onder Swipe Publishing.

Voor Korthom heb ik verschillende redactionele en productionele activiteiten uitgevoerd.

Bij Teenmag nam ik de hoofdredactie op me, waarbij ik de social media kanalen, website en het klantencontact onderhield. Ook heb ik redactionele en productionele activiteiten verricht voor het YouTube-kanaal.

Ik heb verschillende draaidagen en series geproduceerd voor het YouTube-kanaal van Spaze, waaronder ‘Op Date Met’ en ‘Spaze Wordt Papa’. Daarnaast heb ik verschillende marketingcommunicatieplannen opgesteld voor diverse projecten, zoals een Meet and Greet tour (afgelast vanwege COVID-19) en de Ode Aan De Boybands verjaardagskalender. Tot slot is het boek ‘Verborgen’ in eigen beheer uitgebracht en hierbij heb ik het boek mogen redigeren en heb ik een salesplan opgesteld.

Quinsding - Goedvolk voor warchild

Assistant producer (floor)​

oktober 2020

Bij deze livestream ben ik Assistant Producer (floor) geweest. Mijn doel was om ervoor te zorgen dat alles vlot verliep en de productie soepel en efficiënt werd uitgevoerd, terwijl ik tevens ondersteuning bood aan de producers en regisseurs.

In deze livestream ging Quinty Misiedjan 7 uur en 13 minuten lang live op haar YouTube kanaal. Samen met diverse vrijwilligers hebben we deze livestream opgezet met als doel 10.000 euro op te halen voor Warchild.